top of page
DSC_2474.jpg

Hva er kreativ prosessledelse?

HVA ER KREATIV PROSESSLEDELSE?

 

Kreativ prosessledelse handler om å skape et miljø hvor kreativitet kan blomstre, og hvor mennesker føler seg inspirerte og motiverte til å utforske nye ideer og løsninger. 

 

For næringslivet vil dette kan resultere i økt innovasjon og konkurransekraft.

Som kreativ prosessledeler fokuserer jeg på å lede med engasjement og inspirere hvert individ i teamet til deltagelse og mestring. Om det er et malekurs i mitt atelier eller en to dagers strategisamling er noen av de grunnleggende prinsippene like; Vi er alle kreative når det tilrettelegges for det. Vi er alle unike og har evnen til nye tanker. Jeg begynner derfor enhver prosess med individet og vi arbeider sammen ut fra det. Evnen til å kunne styre retningen på en prosess krever tilstedeværelse og å «lese» prosessen

EKSEMPLER PÅ PROSESSER

  1. Fremme divergent tenkning: Divergent tenkning er evnen til å generere et bredt spekter av ideer og løsninger. Jeg oppmuntrer til fri tenkning og utforskning av ulike perspektiver, uten å begrense det til konvensjonelle eller tradisjonelle tilnærminger.
     

  2. Bruke kreative teknikker og verktøy: Jeg henter mine teknikker og verktøy fra både design- og kunstfaget. Disse metodene kobler høyre og venstre hjernehalvdel og resultatet blir derfor både nytenkende og strategisk. Først zoome ut - så inn. Ideene sorteres og foredles til noe konkret.

  1. Fasilitere samarbeid og mangfold: Å bringe sammen mennesker med ulik bakgrunn, erfaring og perspektiver kan bidra til å skape bedre samarbeid, mer glede og kreativitet. 

Kreativ prosessledelse for næringslivet tar sikte på å fremme og optimalisere kreativitet, innovasjon og evnen til problemløsning. 

DSC_6054_edited.jpg

Privat
arrangement?

Maleklubb? Utdrikningslag? Venninnetur til Risør?

Kreativ kveld med jobben?

Innslag på teambygging? 

Er du en gruppe som kunne tenkt dere et arrangement hvor skapergleden står i sentrum?

Ta kontakt så finner en tilpasset løsning for dere.

Hva kundene sier

«On behalf of the team I wanted to thank you again for all the thought and hard work you put into making our team retreat so meaningful and special. We very much appreciated your skillful facilitation and loved the insightful and inspiring art and performance interjections. Now the ball is in our court to keep the spirit of these two days and go deeper on the topics discussed.​»

Sebastian Buckup

Head of Global Programming Group

World Economic Forum

bottom of page