"Er du kunstner eller designer?"
 

Etter mange år i designbransjen ble min egen merkervare uklar for mange som satt hatt meg i samme bås i 12-15 år. Da jeg etablerte eget selskap begynte jeg å fortelle om kunsten min, malekurs, om fasilitering, coaching, fotografering, kulturprogrammer og ikke minst om merkevareprosjekter. Det at jeg gjorde så mange forskjellige ting forvirret mange. Det var naturlig for meg da å ta en egen prosess på egen merkevare. Jeg avsluttet Designstory og favner nå alt hva jeg gjør under samme platform. Fordi min merkevare er ikke det jeg leverer av tjenester, men det er hva drivkraften min er som bestemmer hva jeg gjør.

Jeg brenner for IDENTITET: i team, i merkervarer, i folk, i lokaler og i prosesser.

Hvordan gjør jeg det? Ved å la min kreativitet lede meg til det rette svaret.

 

En bedrift sin identitet er så mye mer enn en logo!

 

Min lidenskap er å skape levende merkevarer. Dette gjøres gjennom historiefortelling, personlighet og emosjonell tilknytning. Alle har en unik historie og det handler om å fargelegge den riktig.

Med fokus på bedriftens strategi og merkevarehistorie finner vi bedriftens essens og visualiserer den gjennom kommunikativ design.

 

Jeg ønsker å gi engasjerte kundeopplevelser, effektivt og fleksibelt.

Etter mange år i 2 store designbyråer som grafisk designer og 3 år som kreativ leder etablerte jeg eget selskap i 2012. Ønsket om å ha mer kontroll over egen tid og egne prosjekter ble utslagsgivende for valget.

 

Siden oppstarten har jeg levert større og mindre profiljobber, utviklet konsepter for lederutviklingsprogrammer, designet nettsider og utsmykket flere lokaler.

 

Jeg har min Bachelor of Fine art fra Art Center College of Design i Sveits og USA.

Er i tillegg NLP Business Practitioner. 

Kontoret er stort sett i Oslo, men av og til andre steder i verden:-)

Jeg samarbeider med andre selskaper etter prosjektets behov.
Det kan være flere designere, prosessdrivere, fotografer, programmerere eller trykkerier. På denne måten kan vi være mer kostnadseffektive.

Medlem av Grafill.